Sähkö- ja automaatiosuunnittelija

Tehtävät

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa suunnitteluprojekteissa, jotka sisältävät mm. anturointia, sähköistystä ja robotiikkaa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa alan koulutusta (insinööri tai DI)
  • Aiempaa alan työkokemusta, kokemus testauksesta katsotaan eduksi
  • Aiempaa kokemusta suunnitteluohjelmistoista, erityisesti EPLAN
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm. kuukausittain kertyvillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.  

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2020 mennessä oheisesta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa Business Manager Jarkko Rissanen, puh. 040 641 6130.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 20/03/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 20/04/2020
Suosittelijat AD000844