Kokeneempi sähkösuunnittelija

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KOKENEEMPAA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän tai Tampereen toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön ja asiakkaan kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen sekä ohjaukseen. Lisäksi huolehdit työn laadun varmistamisesta.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Useamman vuoden kokemusta vaativista suunnittelutehtävistä
  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten ePLAN, E3, CADS, Comos ja/tai muiden ohjelmistojen monipuolista tuntemusta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Hakijalta toivomme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Paperiteollisuuden, voimalaitosten, öljynjalostamoiden, sekä muiden teollisuusympäristöjen vaativa suunnittelukokemus, kuten myös asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemus katsotaan eduksi.

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.  

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.04.2020 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Managerimme Heikki Salo, puh. 040 188 3132.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 19/03/2020
Sijainnit Jyvaskyla - Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 16/04/2020
Suosittelijat AD000842