Experienced Web Software Developer

Tehtävät

ALTEN Finland etsii riveihinsä monipuolista ohjelmistokehityksen fullstack-osaajaa Helsinkiin. Kokemus kaupallisista IT-projekteista on eduksi tässä tehtävässä. Toimenkuvan ytimessä on ongelmanratkaisu hyödyntäen eri back-end- (Java, Python, Node, GO jne.) ja front-end-teknologioita (JS, React, Vue, Angular jne.) sekä pilvialustoja (AWS, Azure, Google). 

Helsingin yksikkömme on verrattain uusi IT-konsultoinnin maailmassa ja siksi hyvin muokattavassa tilassa. Yrityksemme juuret ovat 1960-luvun Pohjois-Suomessa, mutta sittemmin tarinamme on laajentunut globaaliksi tultuamme osaksi ALTENin kansainvälistä konsernia. Olemme konsulttiliiketoimintaan keskittynyt yritys, ja meillä on Suomessa 10 toimipistettä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen verkoston poikkeuksellisen monialaisia osaajia työsi tueksi.

Meillä: 

  • Työnkuvasi on vaihteleva ja tarjoaa mahdollisuuden kasvuun 

  • Pääset vaikuttamaan IT-konsultoinnin suuntaviivoihin ja asiakasprojekteihin 

  • Olet osa ammattitaitoista ja huumorintajuista tiimiä 

  • Saat valita omat työskentelytapasi ja välineesi

Vaatimukset

Arvostamme, jos sinulla on: 

  • Kyky hyödyntää laaja-alaisesti teknistä tietämystä (esim. Web-, mobiili- ja pilvi-järjestelmät) ja mentoroida muita osaajia
  • Itseohjautuva asenne
  • Intoa auttaa kollegaa
  • Kiinnostusta kehittää yksikön toimintaa

Muuta

Kotipesämme on Helsingin Kalasatamassa, ja projektimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta työntekijämme voivat halutessaan sijoittua myös alueen ulkopuolelta, sillä 10 toimipistettämme Suomessa kattavat maan pohjoisesta etelään ja lisäksi ALTEN-konsernilla on toimintaa 25 maassa globaalisti. Kulttuurimme pohjana on luottamus ja itseohjautuvuus, eikä meillä pidetä turhaan palavereita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. ALTEN Helsingin toimistolla toimii myös useita kerhoja liittyen urheiluun, ohjelmointiin ja yleiseen hauskanpitoon, ja panostamme henkilöstön viihtyvyyteen.

Lisätietoja rekryprosessista antaa Recruiter Maija Uoti (maija.uoti@alten.fi). Palkkaamme jatkuvasti uusia osaajia, joten hakemus kannattaa lähettää heti. ALTEN Finland on vakaa työnantaja ja solmimme työsuhteet vakituisina. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksesi vastaanotettuamme.

Lisätietoa yksikön toiminnasta ja ohjelmistokehittäjän työtehtävistä antaa:

Business Manager Toni Nylund, toni.nylund@alten.fi p. 040 595 1482 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 20/03/2020
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Maija Uoti
Haku päättyy 19/04/2020
Suosittelijat AD000841