Automaatiosuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin mukaan.

Tehtävässä pääset työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa automaatiosuunnittelu- ja käyttöönottoprojekteissa. Etsimme sekä nuorempia että kokeneempia suunnittelijoita ja tärkeintä meille onkin oikea asenne sekä kiinnostus konsultin työhön. Haemme monipuolista osaamista eri tasoisiin rooleihin ja lopullinen asiakasprojekti valitaan aina hakijan oman osaamisen perusteella.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Automaatio- ja/tai sähkötekniikkaan painottunutta koulutustaustaa (insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiosta
  • PLC- ja ohjelmointiosaamista
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
  • Aiempi kokemus PCS7-ohjelmistosta katsotaan myös eduksi

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimeenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa, ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.4.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 17/03/2020
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Maija Uoti
Haku päättyy 17/04/2020
Suosittelijat AD000838