Sähkösuunnittelija

Tehtävät

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Lopullinen työpisteesi tulee sijoittumaan asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin mukaan.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan. Voit siis olla yhtä lailla urasi alkutaipaleella tai jo pidempään alalla toiminut ammattilainen.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa alan koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
  • Aiempaa alan työkokemusta
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista, erityisesti EPLAN ja E3 katsotaan eduksi
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimeenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa, ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.4.2020 oheisesta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 17/03/2020
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Maija Uoti
Haku päättyy 17/04/2020
Suosittelijat AD000837