Talosähkösuunnittelija

Tehtävät

Etsimme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijajoukkoomme

TALOSÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöjen rakennussähkösuunnitteluun, Hyvinkään tai Hämeenlinnan toimipisteellemme.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista suunnittelu- ja esimiestehtävistä asiakkaiden projekteissa sekä julkisen puolen (koulut, päiväkodit yms.) että yksityisten toimijoiden (teollisuus- ja toimitilat) rakennushankkeissa. Tehtävissä pääset toimimaan rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana ja täydentämään suunnittelutiimiä, johon kuuluu kokeneita ja nuorempia suunnittelijoita. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastata projektin sujumisesta ja koordinoinnista sekä tukea ja ohjata tiimisi kokemattomampia suunnittelijoita.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa alan koulutusta (AMK-insinööri tai DI)
  • Kokemusta taloteknisestä sähkösuunnittelusta
  • Halukkuutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • Hyvää alan ohjelmistojen hallintaa, erityisesti CADS Planner Electric ja DIALux
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi
  • Aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ryhmätyöskentelytaitoja

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2020 alla olevan linkin kautta. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:               

Senior Design Engineer Ari Suominen, puh. 040 156 4068

Experienced Business Manager Markus Leivuori, puh. 040 156 4086.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Hyvinkää - Hämeenlinna
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 29/02/2020
Suosittelijat AD000797