Nuorempi tai kokenut mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolissa suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä, jotka voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaidemme toimitiloihin Kotkan seudulla. Haemme osaamista hyvin eritasoisiin rooleihin, joten voit olla yhtä lailla nuorempi kuin kokeneempikin tekijä, lopullinen työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan. 

Oletko konsultin työstä kiinnostunut kokenut suunnittelun ammattilainen tai vaihtoehtoisesti suunnittelijan uraansa starttaava tuore insinööri? Saatat kummassakin tapauksessa olla etsimämme henkilö!

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aiempaa alan suunnittelukokemusta
  • Aiempaa kokemusta AutoCAD ja SolidWorks suunnitteluohjelmistoista
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan sekä mielenkiintoisen toimenkuvan rennossa ja matalan hierarkian työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä saat työskennellä ammattitaitoisten ja auttavaisten alansa ammattilaisten kanssa itseäsi toteuttaen. Hyvän työilmapiirin lisäksi lupaamme sinulle myös kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä kattavan perehdytyksen!

Suomessa yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa ja kehittyy kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 29.02.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 50 385 1792.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Kotka
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 01/03/2020
Suosittelijat AD000783