Laitossuunnittelija

Tehtävät

Haemme voimakkaasti kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

LAITOSSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme, työskentelemään teollisuuskohteiden suunnitteluprojekteissa. Työtehtävät voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaidemme toimitiloihin Kotkan seudulla. Lopullinen sijoituspaikka muotoutuu hakijan oman osaamisen ja ajankohtaisten tarpeiden mukaan.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvan alan koulutusta (insinööri tai DI)
  • Soveltuvaa alan työkokemusta (myös harjoittelut ja kesätyöt)
  • Aiempaa kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista (erityisesti E3D/PDMS tai vastaava järjestelmä)
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja auttamishaluisten oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 12.2.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 50 385 1792

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Kotka
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 13/02/2020
Suosittelijat AD000782