Prosessi-insinööri

Tehtävät

Haemme voimakkaasti kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

PROSESSI-INSINÖÖREJÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Työtehtävät tulevat sijoittumaan asiakkaidemme toimitiloihin Uudellamaalla ja lopullinen sijoituspaikka muotoutuu ajankohtaisten tarpeiden sekä tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella.

Prosessi-insinöörinä työtehtäväsi voivat sisältää mm. PI-kaavioiden piirtämistä, prosessimitoitusta, -suunnittelua, -ohjausta sekä laatudokumentointia.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa alan koulutusta, esimerkiksi prosessi-, automaatio-, energia-, ympäristö- tai kemiantekniikan insinööri tai DI
  • Aiempaa kokemusta prosessisuunnittelusta, petrokemiasta, instrumentoinnista, prosessiautomaatiosta tai säätötekniikasta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Tehokasta ja tarkkaa työotetta
  • Halua oppia uutta ja kehittyä roolin mukana

Aiempi kokemus prosessiteollisuudesta ja etenkin laitosympäristöistä katsotaan eduksi

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.2.2020 mennessä oheisesta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 13/02/2020
Suosittelijat AD000781