Prosessisähkö- ja automaatiosuunnittelija

Tehtävät

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROSESSISÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteeseemme, työskentelemään Pohjois-Suomen asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI) ja kokemusta teollisuuden prosessisähköistyksen, instrumentoinnin tai automaation suunnittelutehtävistä. Kokemuksesi voi olla esim. myös teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnittelujärjestelmien hallintaa (esim. Autodesk ja ALMA)

  • Kokemusta projektitoiminnasta

  • Aktiivisuutta ja kehityshalukkuutta

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 5.2.2020 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 10/01/2020
Sijainnit Oulu
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 06/02/2020
Suosittelijat AD000780

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta