Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Etsimme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme työskentelemään suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Työtehtävät voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaidemme tiloihin Hyvinkään seudulla. Etsimme yhtä lailla kokeneempia konkareita kuin myös uransa alussa olevia suunnittelijoita. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen sekä ajankohtaisten asiakastarpeiden perusteella. Oletko kiinnostunut suunnittelupainotteisesta konsultin työstä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI)
  • Soveltuvaa alan työkokemusta (myös harjoittelut ja kesätyöt)
  • Aiempaa kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista, kuten Solidworks tai Creo
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Eduksi katsotaan myös:

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu
  • Kyky työskennellä sekä itsenäisesti, että osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Halu sekä kyky ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä
  • Tahto kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi ja tekniseksi asiantuntijaksi

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän työilmapiirin lisäksi lupaamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo lukuisia pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehitystarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 7.2.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antavat Experienced Business Manager Matti Peltola, puh. +358 40 635 9896 sekä Experienced Business Manager Janne Puurunen, puh. +358 40 156 4065.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 10/01/2020
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 08/02/2020
Suosittelijat AD000779

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta