Automaatiosuunnittelija /-käyttöönottaja

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA JA -KÄYTTÖÖNOTTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin mukaan.

Tehtävässä pääset työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa automaatiosuunnittelu- ja käyttöönottoprojekteissa. Etsimme sekä nuorempia että kokeneempia suunnittelijoita ja tärkeintä meille onkin oikea asenne sekä kiinnostus konsultin työhön. Haemme monipuolista osaamista eri tasoisiin rooleihin ja lopullinen asiakasprojekti valitaan aina hakijan oman osaamisen perusteella.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Automaatio- ja/tai sähkötekniikkaan painottunutta koulutustaustaa (insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiosta
  • PLC- ja ohjelmointiosaamista
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
  • Aiempi kokemus PCS7- ohjelmistosta katsotaan myös eduksi

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme laajentuessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 7.2.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 10/01/2020
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 08/02/2020
Suosittelijat AD000777

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta