Ajoneuvosuunnittelija

Tehtävät

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

AJONEUVOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme. Tehtävä sijoittuutiiviisti asiakasrajapintaan ja käsittää monipuolisia suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä. Voit olla yhtä lailla nuorempi kuin vähän kokeneempikin suunnittelija, tärkeintä meille on oikea asenne ja kiinnostus konsultin työhön. Oletko kiinnostunut haastamaan ja kehittämään itseäsi ajoneuvotekniikan parissa? Saatat olla etsimämme henkilö!

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa koulutusta ajoneuvotekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta alan suunnitteluohjelmistoista
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

  • Aiempi CATIA V5 osaaminen, tarvittaessa saat koulutuksen ohjelmiston käyttöön
  • Kyky kommunikoida ruotsiksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan sekä mielenkiintoisen toimenkuvan rennossa ja matalan hierarkian työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää pitkällä tähtäimellä omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Meillä saat työskennellä ammattitaitoisten ja auttavaisten oman alansa ammattilaisten kanssa itseäsi toteuttaen. Hyvän työilmapiirin lisäksi lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Suomessa yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa ja kehittyy kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.01.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! Tehtävän aloitus on viimeistään 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 50 385 1792.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 10/01/2020
Sijainnit Lahti
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 29/01/2020
Suosittelijat AD000775

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta