Pääsuunnittelija talotekniikan sähköistyksen osastolle

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PÄÄSUUNNITTELIJAA TALOTEKNIIKAN SÄHKÖISTYKSEN OSASTOLLE

Tampereen toimipisteellemme. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana talotekniikan sähköistyksen projekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen. Käytössäsi on projektitoiminnalle laaditut projektiohjeet, joiden avulla toteutat yrityksemme ohjeistusten mukaista projektitoimintaa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta talotekniikan alalta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen monipuolista tuntemusta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Aikaisempi kokemus projektitoiminnasta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme tehtävään tarpeen mukaan.

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 02.02.2020 alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 09/01/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 03/02/2020
Suosittelijat AD000773

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta