Vanhempi suunnittelija talotekniikan sähköistyksen osastolle

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

VANHEMPAA SUUNNITTELIJAA TALOTEKNIIKAN SÄHKÖISTYKSEN OSASTOLLE

Tampereen toimipisteellemme. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana talotekniikan sähköistyksen projekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun sekä muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta talotekniikan alalta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen monipuolista tuntemusta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Aikaisempi kokemus projektitoiminnasta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme tehtävään tarpeen mukaan.

Muuta

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita globaalien suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Tule vahvistamaan asiantuntijajoukkoamme ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 02.02.2020 alla olevasta linkistä. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme palkkauksen sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Tuomas Tihinen, puh. +358 40 744 4967.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 09/01/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 03/02/2020
Suosittelijat AD000772

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta