Projektipäällikkö talotekniikan sähköistyksen osastolle

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TALOTEKNIIKAN SÄHKÖISTYKSEN OSASTOLLE

Tampereen toimipisteellemme. Työsuhde on vakituinen.

Toimit suunnitteluprojektien tulosvastuullisena projektipäällikkönä sekä oman osaamisalueesi asiantuntijana talotekniikan sähköistyksen projekteissa. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien määrittely, resursointi ja aikataulutehtävät. Osallistut tarpeen vaatiessa itse myös varsinaiseen suunnitteluun sekä muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta talotekniikan alalta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä

  • Projektin talouden hallintaa ja markkinointihenkisyyttä

  • Nykyaikaisten suunnittelu-, laskenta- ja projektinhallintaohjelmistojen monipuolista hallintaa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä erilaisten suunnittelutehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.           

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 02.02.2020 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 09/01/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 03/02/2020
Suosittelijat AD000771

HAE MEILLE

Uuden työnantajan valitseminen on tärkeä askel, ja haluat varmasti tutustua mahdolliseen työnantajaan tarkasti. Voisiko ALTEN vastata uratoiveisiisi? Mitä vaihtoehtoja tarjoamme? Anna meidän kertoa sinulle henkilökohtaisesti.
 
 
Tämä palvelu ei ole väliaikaisesti käytettävissä, voit silti ottaa meihin yhteyttä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta