LVI-suunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijayritykseemme

LVI-SUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Raahen toimipisteeseen toimimaan asiakasyritystemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja muutaman vuoden kokemusta teollisuuden tai kiinteistökohteiden LVI-suunnittelusta. Kokemuksesi voi olla esim. myös teollisuuden kunnossapidosta, työnjohtotehtävistä, tai alan opetustehtävistä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. AutoCAD, MagiCAD, CADS)

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Muuta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin monialaprojekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.12.2019 alla olevan linkin kautta. Järjestämme haastatteluita jo hakuaikana ja palkkaamme mielellämme välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 06/11/2019
Sijainnit Raahe
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 11/12/2019
Suosittelijat AD000733