Putkistosuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PUTKISTOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteelle. Tehtävässä pääset toimimaan asiakasyritystemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja muutaman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden putkistosuunnittelusta. Kokemuksesi voi olla myös LVI-suunnittelusta tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. AutoCAD Plant 3D, Cadmatic tai Vertex)

  • Prosessiteollisuuden prosessien ja toimintalaitteiden tuntemusta

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Muuta

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin monialaprojekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.12.2019 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 06/11/2019
Sijainnit Oulu
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 11/12/2019
Suosittelijat AD000730