Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen uudistuneelle Tampereen toimipisteellemme. Voit työskennellä myös osittain asiakkaamme tiloissa, projektista riippuen.

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita globaalien suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan. Voit työskennellä joko yhden asiakkaan eri projektien parissa tai vaihtelevasti eri asiakkaiden kanssa, ja sitä kautta kehittymään urallasi omien toiveidesi mukaisesti.

Vaatimukset

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, esim. konetekniikan insinööri tai DI, sekä mielellään vähintään 2-5 vuoden suunnittelukokemusta teollisuuden eri tuotteiden parissa. Otamme kuitenkin huomioon myös urallaan seuraavaa askelta ottavat hakijat.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa: 

  • Jonkin 3D-mallinnusohjelman hyvää osaamista (esim. SolidWorks, NX, Catia, Inventor…), mielellään myös kokemusta PDM-järjestelmistä

  • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Muuta

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.11.2019 alla olevan linkin kautta. Huomioi kuitenkin, että teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden osuttua kohdalle ja projektien alkamisen mukaisesti, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Experienced Business Manager Anna Lammi, puh. +358400 528 273.

Mikäli meidän avoimista työpaikoista ei löydy juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja lisää mukaan CV. Käymme läpi myös kaikki avoimet hakemukset ja arvioimme työtehtävätoiveidesi mukaan soveltuvuuttasi mahdollisesti avautuviin tehtäviin. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä avautuu sinua kiinnostavia tehtäviä.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 01/11/2019
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 26/11/2019
Suosittelijat AD000727