Career - ALTEN Finland

Mekaniikka-/mekatroniikkasuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme 

MEKANIIKKA- / MEKATRONIIKKASUUNNITTELIJOITA 

vakituiseen työsuhteeseen uudistuneelle Tampereen toimipisteellemme. Voit työskennellä myös osittain asiakkaamme tiloissa.

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita globaalien suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan. Voit työskennellä joko yhden asiakkaan eri projektien parissa tai vaihtelevasti eri asiakkaiden kanssa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, esim. konetekniikan insinööri tai DI, sekä mielellään vähintään 2-5 vuoden suunnittelukokemusta työelämässä. Otamme kuitenkin huomioon myös urallaan seuraavaa askelta ottavat hakijat. Kokemus hienomekaniikan parista nähdään isona etuna, mutta ei ole tarpeen kaikissa tehtävissä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa: 

  • Jonkin 3D-mallinnusohjelman hyvää osaamista (esim. SolidWorks, NX, Catia, Inventor…), mielellään myös kokemusta PDM-järjestelmistä

  • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, hyviä tiimityötaitoja

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Muuta

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.10.2019 alla olevan linkin kautta. Huomioi kuitenkin, että teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden osuttua kohdalle ja projektien alkamisen mukaisesti, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Experienced Business Manager Anna Lammi, puh. +358 400 528 273.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 03/10/2019
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 22/10/2019
Suosittelijat AD000710