Career - ALTEN Finland

Materiaalitekniikan osaaja osaksi designteamia

Tehtävät

Haemme nyt menestyvään ja kansainväliseen yritykseemme

MATERIAALITEKNIIKAN OSAAJA OSAKSI DESIGNTEAMIA

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme. Varsinainen työpisteesi sijoittuu ainakin ensivaiheessa asiakkaamme toimitiloihin Hyvinkäällä.

Tehtävässä pääset toimimaan asiakkaamme eri suunnittelutiimien tukena materiaalitekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti osana erilaisia asiakasprojekteja. Yhdessä muun designteamin kanssa kehität ratkaisuja muun muassa kuluttaja-asiakkaiden käyttämien laitteiden materiaaliteknisiin haasteisiin. Tehtävä soveltuu myös vähemmän kokeneelle suunnittelijalle ja koulutustaustan lisäksi meille merkitseekin eniten oikea asenne.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta, kuten materiaali- tai konetekniikan insinööri tai DI, teollinen muotoilija (AMK) tai taiteen maisteri
  • Ymmärrystä materiaalitekniikasta: materiaalivalinta, pinnoittaminen, kulutuskestävyys
  • Silmää visuaalisesti miellyttävien ratkaisujen luomiselle
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Intoa tarttua uusiin haasteisiin
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Matti Peltola, puh. +358 40 635 9896.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 22/10/2019
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 21/10/2019
Suosittelijat AD000708