Career - ALTEN Finland

Teollisuuden automaatiosuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt menestyvään ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

TEOLLISUUDEN AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme haastavissa automaatiosuunnitteluprojekteissa. Työtehtävät tulevat sijoittumaan pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Haemme sekä uransa alussa olevia, että kokeneempiakin suunnittelijoita, joten älä suotta epäröi, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Automaatiotekniikkaan painottunutta koulutusta (insinööri tai DI)
  • Teollisuusautomaation tuntemusta, PLC- ja ohjelmointiosaamista
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen PCS7- ohjelmistosta

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490 ja Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 22/10/2019
Sijainnit Espoo
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 21/10/2019
Suosittelijat AD000704