Projekti-insinööri

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme haastavien asiakasprojektien pariin. Työtehtävät tulevat sijoittumaan pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla.

Kyseessä on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Pääset toimimaan suunnitteluprojekteissa mm. projektijohtoa tukevissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien määrittelyä, resursointia ja aikatauluttamista.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI)

  • aiempaa kokemusta teknologiteollisuuden projekteissa toimimisesta ja projektien hallinnasta

  • nykyaikaisten suunnittelu-, laskenta- ja projektihallintaohjelmistojen hallintaa

  • nykyaikaisten viestintäkeinojen ja MS Office -ohjelmiston hallitsemista

  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

  • hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä mm. laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen avulla.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa, ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä 28.02.2021 mennessä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 12/01/2021
Location Helsinki
Recruiter Maija Uoti
Haku päättyy 28/02/2021
Reference Number AD000703