Career - ALTEN Finland

Nuorempi laitos- ja putkistosuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

NUOREMPIA LAITOS- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteeseemme, työskentelemään asiakkaidemme eri kokoisissa teollisuuden suunnitteluprojekteissa, joita toteutetaan eri puolille maailmaa. Tehtävään soveltuu myös vastavalmistunut tai uraansa aloitteleva suunnittelija, sillä tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään. Hae siis rohkeasti, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin. Eduksi katsotaan kokemus alan suunnitteluohjelmistoista (esim. PDMS ja E3D, Vertex G4 Plant, Autodesk Plant 3D).

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Tekniikan alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden suunnittelutoimialojen kanssa saman katon alla. Tiimiisi kuuluu niin nuorempia kuin kokeneempiakin alansa ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä.

Suomessa yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2019 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Roope Rahikainen, puh. 040 682 1832.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 20/09/2019
Sijainnit Lahti
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 01/11/2019
Suosittelijat AD000702