Career - ALTEN Finland

Business Manager, Lahti

Oletko kiinnostunut myynnistä, rekrytoinnista ja esimiestyöstä?

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

Business Manager -roolissa saat urallesi suuntaviivat ja päämäärän sekä selkeät välitavoitteet ja niiden saavuttamista tukevan valmennuksen. Saat vapautta ja tukea sekä säännöllisen palautteen työstäsi ja saavutuksistasi.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Tehtävät

MISTÄ BUSINESS MANAGER -TEHTÄVÄ KOOSTUU

MYYNTI

 • Uusien potentiaalisten asiakkaiden ja liiketoiminta-alueiden kartoittaminen teknisen suunnittelun tai ICT-palveluiden aloilta
 • Uusien asiakkaiden hankkiminen sekä olemassaolevien asiakassuhteiden kehittäminen
 • Tarjousten tekeminen myynti- ja teknisen tiimin kanssa

HENKILÖSTÖHALLINTO & REKRYTOINTI

 • Asiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin vastaaminen jatkuvan uusien kykyjen rekrytoinnin ja haastattelemisen avulla
 • Konsulttien urakehityksen tukeminen (kehityskeskustelut, koulutukset, jne.)

HENKILÖSTÖHALLINTO & JOHTAMINEN

 • Huolehdit siitä, että asiakkaan odotukset palvelulle vähintään saavutetaan ja toivottavasti ylitetään
 • Oman, itse rakentamasi suunnittelija- ja asiantuntijatiimin johtaminen
 • Oman yksikkösi tulosraportointi

Tukenasi on oman liiketoimintayksikkösi eli Lahden Business-tiimin tuki sekä henkilökohtainen valmennusohjelma. Lähdet etsimään rohkeasti uusia asiakkuuksia sekä huolehtimaan nimetyistä asiakkaista. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta myyntityöstä hankkinut ammattilainen. Palveluasenne ja tekemisen meininki ratkaisevat!  Tehtävässäsi raportoit suoraan Lahden liiketoiminta-alueen päällikölle.

Vaatimukset

MENESTYKSEKKÄÄN HAKIJAN TUNNUSMERKKEJÄ

Hakemallamme henkilöllä on ennen kaikkea halu kehittyä pitkäjänteisesti urallaan ja tehdä tuloksellista asiantuntijapalvelumyyntiä aktiivisen asiakastyön ja hyvän johtamisen kautta. Lisäksi eduksi on kokemuksemme mukaan:

 • Kaupallisen tai teknillisen alan korkeakoulututkinto. Tehtävä vaatii uuden tiedon nopeaa omaksumista ja näemme hankitun koulutuksen näyttönä siitä.
 • Itsevarmuutta ottaa ohjat käsiisi ja luovia motivoituneesti kohti suunniteltuja, kunnianhimoisiakin tavoitteita. Vaikka ohjausta annetaan, on työssä tärkeää pystyä itse määrittelemään omat tavoitteensa sekä keinot saavuttaa nuo tavoitteet.
 • Hyvät kuuntelu- ja viestintätaidot sekä vakuuttava kommunikointi. Työskentelemme ihmisten kanssa ja tuotamme ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Tällaisessa tehtävässä ei voi menestyä ilman kykyä kommunikoida asiansa.
 • Kyky pitää kiinni tiimin ja yrityksen yhteisistä tavoitteista ja mukautua nopeisiinkin muutoksiin. Ala on nopeatempoinen ja tiimityön merkitys korostuu, kun haasteita ilmenee. Hyvällä yhteishengellä ja –työllä ongelmat ratkeavat usein moninkertaisesti helpommin.
 • Erittäin hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen kielitaito. Tehtävään kuuluu työskentely kansainvälisten sidosryhmien kanssa.
 • Kokemusta myynnillisistä tehtävistä. Palveluorganisaation tehtävässä täytyy olla valmis olemaan aktiivinen asiakkaan suuntaan, kuuntelemaan tarkasti ja neuvottelemaan tehokkaasti. Myymään voi oppia mutta aikaisempi kokemus vastaavista tilanteista on eduksi.
 • Työkokemus teollisuuden suunnittelupalveluiden, ICT-konsultoinnin, teollisuuden tai rekrytoinnin tehtävistä katsotaan eduksi. Ala on monimuotoinen. Mahdollisuuksia on paljon eikä keneltäkään voi odottaa kaiken sisäistämistä välittömästi – siksi alan tuntemus on eduksi.

Muuta

MITÄ ALTEN TARJOAA 

Me haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä me kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meillä pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja ajankäyttöön sekä päättämään mihin suuntaan haluat lähteä liiketoimintaa kehittämään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itse vaikuttaa omaan kasvuusi ja kehittymiseesi. Meillä sinut palkitaan tehtävästi tuloksista ja tavoitteesi ovat selkeät. Tiedät myös, mitä sinulta vaaditaan urallasi edistymistä varten. Saat tehtävässäsi tukea kokeneemmilta myynnin ja rekrytoinnin ammattilaisilta, sekä koulutuksen jonka avulla pystyt menestymään roolissasi. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään ALTEN Finlandin toimipisteellä Lahdessa sekä lähiympäristössä.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa (0503851792) ensisijaisesti maanantaisin klo 14:00-14:30.

Lähetäthän englanninkielisen ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Ota haaste vastaan ja liity kasvavaan joukkoon!

 

Lisätiedot
Aktivoitu 22/10/2019
Sijainnit Lahti
Yhteystiedot Pertti Jussila
Haku päättyy 21/10/2019
Suosittelijat AD000696