Career - ALTEN Finland

Sähkösuunnittelija

Tehtävät

Kasvutarinamme jatkuu ja etsimme joukkoihimme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen täydentämään Jyväskylän tiimiämme.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) sekä jonkin verran kokemusta suunnittelusta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tarkka ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä. Meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulla ei vielä työkokemusta olisi paljoa kertynytkään.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • EPLAN, CADS, E3, Vertex ED, Comos, NEPLAN ja/tai muiden suunnittelutyökalujen tuntemusta
  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalua
  • Kyky työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kyky kommunikoida suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Aikaisempi suunnittelu-, asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Muuta

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Lisäksi pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 6.10.2019 mennessä alla olevasta linkistä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Anna Lammi, puh. 040 052 8273.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 22/10/2019
Sijainnit Jyvaskyla
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 07/10/2019
Suosittelijat AD000695