Career - ALTEN Finland

Sähköistyksen pääsuunnittelija

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

SÄHKÖISTYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön ja asiakkaan kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen sekä ohjaukseen. Lisäksi huolehdit työn laadun varmistamisesta.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkövoimatekniikan alalta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)

  • Useamman vuoden kokemusta vaativista suunnittelutehtävistä

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten ePLAN, E3, CADS, Comos ja/tai muiden ohjelmistojen monipuolista tuntemusta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Hakijalta toivomme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Paperiteollisuuden, voimalaitosten, öljynjalostamoiden, sekä muiden teollisuusympäristöjen vaativa suunnittelukokemus, kuten myös asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemus katsotaan eduksi.

Muuta

Tarjoamme Sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa

  • Positiivisen, innovatiivisen sekä dynaamisen työympäristön

  • Työskentelyä pätevien ammattilaisten rinnalla

  • Monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 6.10.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Anna Lammi, puh. 040 052 8273.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 22/10/2019
Sijainnit Jyvaskyla
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 07/10/2019
Suosittelijat AD000694