Layoutsuunnittelija

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

LAYOUTSUUNNITTELIJAA

Jyväskylän toimistollemme.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. kone- tai paperitekniikan Insinööri tai DI). Kokemus prosessiteollisuuden suunnittelutehtävistä nähdään isona etuna. Kokemuksesi voi olla esim. myös valmistavasta teollisuudesta tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä.

Tehtävässä vastuullesi kuuluu laitos- ja layoutsuunnittelu, eli erilaisten perustusten, rakennusten ja tukirakenteiden 3D-mallintaminen tehdasympäristöihin. Lisäksi tulet tekemään mekaanisten käyttöjen mallintamista sekä erilaisia asiakasdokumentteja ja piirustuksia.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. Catia, AutoCAD Plant 3D, Vertex, SolidWorks tai muut 3D-ohjelmistot)

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Tehokasta työotetta ja halua oppia uutta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa.

Aloitus tehtävässä syys-lokakuun aikana, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 36 ja 37 Experienced Business Manager Anna Lammi, puh. +358 400 528 273.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 17/09/2019
Sijainnit Jyvaskyla
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 16/09/2019
Suosittelijat AD000684