Mekaniikkasuunnittelija

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijajoukkoomme  

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä asiakasyrityksissämme. Työtehtävät tulevat sijoittumaan pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat haasteellisen ja vaihtelevan toimenkuvan kiinnostavassa, laaja-alaisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa saatat halutessasi päästä työskentelemään myös ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Etsimme yhtä lailla niin kokeneita konkareita, kuin uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, ja lopullinen tehtäväkenttä muotoutuu hakijan oman osaamisen ja toiveiden mukaan.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistoista, kuten AutoCAD, SolidWorks, Creo tai NX
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.09.2019 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Coaching Business Manager Tomi Hugg, puh. 050 434 0918 ja Business Manager Niko Helin, puh. 040 770 5546.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 17/09/2019
Sijainnit Espoo
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 12/09/2019
Suosittelijat AD000676