Automaatiosuunnittelija

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakasyritystemme monipuolisissa ja haastavissa teollisuuden automaatiosuunnitteluprojekteissa.

Requirements

Menestyksekkään hakijan tunnusmerkkejä:

  • Automaatiotekniikkaan painottunut koulutustausta (insinööri tai DI)
  • Teollisuusautomaation tuntemus, PLC- ja ohjelmointiosaaminen
  • Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotekehitysprosesseista, tehdasympäristöistä, prosessisähköistyksestä sekä instrumentoinnista
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, suullisesti sekä kirjallisesti
  • Oma-aloitteinen asenne ja kyky itsenäiseen työhön

Other

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Lisäksi pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 11.09.2019 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Coaching Business Manager Tomi Hugg, puh. 050 434 0918 ja Business Manager Niko Helin, puh. 040 770 5546.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 17/09/2019
Sijainnit Espoo
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 12/09/2019
Suosittelijat AD000675