Sähkösuunnittelija

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kansainväliseen yritykseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme haastavissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Työtehtävät tulevat sijoittumaan pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Haemme sekä uransa alussa olevia, että kokeneempiakin suunnittelijoita, joten älä suotta epäröi, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista, kuten EPLAN ja E3
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä työskentelemään ulkomaillakin sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.09.2019 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Coaching Business Manager Tomi Hugg, puh. 050 434 0918 ja Business Manager Niko Helin, puh. 040 770 5546.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 17/09/2019
Sijainnit Espoo
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 12/09/2019
Suosittelijat AD000674