Sähkösuunnittelija

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kansainväliseen yritykseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme haastavissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Työtehtävät koostuvat sähkökaappien suunnittelusta Hyvinkään toimistoltamme käsin. Haemme myös uransa alussa olevia, nuorempia suunnittelijoita. Voit olla vasta-valmistunut tai juuri valmistumassa, joten älä suotta epäröi, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä työskentelemään ulkomaillakin sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä iskevä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 22.08.2019 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden osuttua kohdalle

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Business Manager Jarkko Rissanen, puh. +358 40 641 6130

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 26/07/2019
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 23/08/2019
Suosittelijat AD000671