Fluid-suunnittelija

Tasks

Kasvutarinamme jatkuu ja etsimme joukkoihimme

FLUID-SUUNNITTELIJAA

Jyväskylän toimistollemme vahvistamaan nykyistä suunnittelutiimiämme.

Suunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana monipuolisissa koneiden fluidijärjestelmien suunnittelutehtävissä. Työtehtävät sisältävät mm. järjestelmien määrittelyä, piirikaavioiden laatimista, komponenttien valitsemista ja komponenttiluetteloiden laatimista. Voit olla kokeneempi tai urasi alussa oleva suunnittelija, tehtävänkuva määrittyy myös osaamisesi perusteella.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI konetekniikan tai hydrauliikan opintosuunnalta) ja hiukan työkokemusta suunnittelun parista. Pneumatiikan, hydrauliikan ja voitelutekniikan tuntemus nähdään merkittävänä etuna, kuten myös tuotannon työkokemus näiden tuoteryhmien parista.  Otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia:

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten AutoCAD ja CADS, monipuolinen osaaminen

  • Halua kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Matkustusvalmiutta tarvittaessa sekä kotimaassa että ulkomailla

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Lisäksi pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.8.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme palkkauksen heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa 24.7. Business Unit Director Matti Jääskeläinen, puh. +358 40 660 5140.

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätiedot
Aktivoitu 11/07/2019
Sijainnit Jyvaskyla
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 22/08/2019
Suosittelijat AD000669