Teollisuuden sähkösuunnittelijoita

Tasks

Toimintamme laajentuessa haemme

TEOLLISUUDEN SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

Turkuun. Voit työskennellä myös asiakkaamme tiloissa.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäväkenttä muotoutuu hakijan osaamisen ja suuntautumishalujen mukaan joihinkin seuraavista osa-alueista:

 • laitesähköistys: liikkuvat työkoneet, testausjärjestelmät

 • prosessisähköistys: erilaiset teollisuuslaitokset, tuotantolinjat

 • sähköasemat ja muuntamot

 • varavoimajärjestelmät

Requirements

Hakijoilta toivomme:

 • Soveltuvaa koulutusta sähkövoimatekniikan alalta (esim. teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri)

 • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten AutoCAD, EPLAN, E3, Vertex, CADS, Comos, ALMA, NEPLAN, FebDok tai muiden ohjelmistojen monipuolista osaamista

 • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

 • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

 • Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti 

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

 • Matkustusvalmius tarvittaessa

Aikaisempi sähköistyksen asennus-, suunnittelu-, asennusvalvonta- ja/tai käyttöönottokokemus katsotaan merkittäväksi eduksi. 

Hakijoilta toivomme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä, mutta otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat.

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Tehtävässä parasta on vaihteleva ja monipuolinen tehtäväkenttä; työ sisältää sopivassa suhteessa suunnittelua, testausta sekä käyttöönottoa asiakkaiden työmailla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan alan uusimman teknologian parissa ja pääset verkostoitumaan globaalisti alan huippuammattilaisten kanssa. Pääset mukaan kehittämään asiakkaillemme uusia järjestelmiä sekä ylläpitämään jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Täytä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme palkkauksia heti sopivan tekijän löydyttyä! Hakuaika päättyy 11.8.2019. Liitäthän hakemuksesi mukaan myös CV:si sekä palkkatoivomuksesi. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa 12.7. Experienced Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273 tai 15. – 18.7. Experienced Business Manager Tero Korhonen, puh. 0400 675 278.

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätiedot
Aktivoitu 11/07/2019
Sijainnit Turku
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 12/08/2019
Suosittelijat AD000667