Business Manager, Kemi-Tornio

Oletko kiinnostunut myynnistä, rekrytoinnista ja esimiestyöstä?

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Tasks

Oletko kiinnostunut vastuunottamisesta myynnillisen esimiestyön parissa?

ALTEN Finlandilla Business Manager –rooliin valitun henkilön työ koostuu kokonaisvaltaisista asiantuntijapalveluiden myynnin ja johtamisen tehtävistä.

Hakemallamme henkilöllä on teknillinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä halu tehdä tuloksellista asiantuntijapalvelumyyntiä. Tehtävään valittu henkilö tulee johtamaan perustettavaa ALTEN Finlandin toimipistettä Kemi-Tornion alueella. Tukenasi on oman liiketoimintayksikkösi eli Pohjois-Suomen Business-tiimin tuki sekä henkilökohtainen valmennusohjelma. Lähdet etsimään rohkeasti uusia asiakkuuksia sekä huolehtimaan nimetyistä asiakkaista. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta myyntityöstä hankkinut ammattilainen. Palveluasenne ja tekemisen meininki ratkaisevat!

Tehtävässäsi raportoit suoraan Pohjois-Suomen liiketoiminta-alueen johtajalle.

Työn määrittävimpiä osia ovat:

MYYNTI

 • Uusien potentiaalisten asiakkaiden ja liiketoiminta-alueiden kartoittaminen teknisen suunnittelun ja ICT-palveluiden aloilta
 • Uusien asiakkaiden hankkiminen sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen
 • Tarjousten tekeminen myynti- ja teknisen tiimin kanssa

HENKILÖSTÖHALLINTO & REKRYTOINTI

 • Asiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin vastaaminen jatkuvan uusien kykyjen rekrytoinnin ja haastattelemisen avulla
 • Konsulttien urakehityksen tukeminen (kehityskeskustelut, koulutukset, jne.)

HENKILÖSTÖHALLINTO & JOHTAMINEN

 • Huolehdit siitä, että asiakkaan odotukset palvelulle vähintään saavutetaan ja toivottavasti ylitetään
 • Oman, itse rakentamasi suunnittelija- ja asiantuntijatiimin johtaminen
 • Oman yksikkösi tulosraportointi

Requirements

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN EDELLYTYKSIÄ

 • Työkokemus teollisuuden suunnittelupalveluiden, ICT-konsultoinnin, teollisuuden tai rekrytoinnin tehtävistä katsotaan eduksi. Kaupallisen tai teknillisen alan korkeakoulututkinto. Tehtävä vaatii uuden tiedon nopeaa omaksumista ja näemmä hankitun koulutuksen näyttönä siitä.
 • Itsevarmuutta ottaa ohjat käsiisi ja luovia motivoituneesti kohti suunniteltuja, kunnianhimoisiakin tavoitteita. Vaikka ohjausta annetaan, on työssä tärkeää pystyä itse määrittelemään omat tavoitteensa sekä keinot saavuttaa nuo tavoitteet.
 • Hyvät kuuntelu- ja viestintätaidot sekä vakuuttava kommunikointi. Työskentelemme ihmisten kanssa ja tuotamme ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Tällaisessa tehtävässä ei voi menestyä ilman kykyä kommunikoida asiansa.
 • Kyky pitää kiinni tiimin ja yrityksen yhteisistä tavoitteista ja mukautua nopeisiinkin muutoksiin. Ala on nopeatempoinen ja tiimityön merkitys korostuu, kun haasteita ilmenee. Hyvällä yhteishengellä ja –työllä ongelmat ratkeavat usein moninkertaisesti helpommin.
 • Erittäin hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen kielitaito. Tehtävään kuuluu työskentely kansainvälisten sidosryhmien kanssa.
 • Kokemusta myynnillisistä tehtävistä. Palveluorganisaation tehtävässä täytyy olla valmis olemaan aktiivinen asiakkaan suuntaan, kuuntelemaan tarkasti ja neuvottelemaan tehokkaasti. Myymään voi oppia mutta aikaisempi kokemus vastaavista tilanteista on eduksi.

Other

MITÄ ALTEN TARJOAA 

Me haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä me kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meillä pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja ajankäyttöön sekä päättämään mihin suuntaan haluat lähteä liiketoimintaa kehittämään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itse vaikuttaa omaan kasvuusi ja kehittymiseesi. Saat myös tehtävässäsi tukea kokeneemmilta myynnin ja rekrytoinnin ammattilaisilta, sekä koulutuksen jonka avulla pystyt menestymään roolissasi.

Ota haaste vastaan ja lähetä englanninkielinen hakemuksesi sekä CV:si oheisesta linkistä!

Tehtävään liittyvistä asioista lisätietoja antaa 10.7 tai 1.8. - 2.8.  HR Business Manager Pertti Jussila, 0406342464.

Lisätiedot
Aktivoitu 08/07/2019
Sijainnit Oulu - Kemi
Yhteystiedot Pertti Jussila
Haku päättyy 31/08/2019
Suosittelijat AD000662