Kokenut sähkösuunnittelija

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KOKENUTTA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteemme projektiyksikköön.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen. Käytössäsi on projektitoiminnalle laaditut projektiohjeet, joiden avulla toteutat yrityksemme ohjeistusten mukaista projektitoimintaa.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkövoimatekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten ePLAN, E3, Comos, CADS, NEPLAN ja 3D-ohjelmistojen monipuolista tuntemusta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä, mutta otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymishaluiset hakijat. Aikaisempi kokemus projektitoiminnasta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme tehtävään tarpeen mukaan. Eduksi katsomme öljynjalostamoiden, voimalaitosten ja sähköasemien sähköverkkojen/-järjestelmien suunnittelu-, asennusvalvonta- ja käyttöönotto kokemuksen.

Other

Tarjoamme Sinulle monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla uudistuneissa toimitiloissamme Tampereen keskustan tuntumassa. Positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä saat mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa.

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 18.8.2019 alla olevasta linkistä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Tero Korhonen, puh. 0400 675278.

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätiedot
Aktivoitu 02/07/2019
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 19/08/2019
Suosittelijat AD000660