Sähkösuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Etsimme nyt kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöjen rakennussähkösuunnitteluun Hyvinkään tai Hämeenlinnan toimipisteellemme.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista suunnittelu- ja esimiestehtävistä asiakkaiden projekteissa sekä julkisen puolen (koulut, päiväkodit yms.) että yksityisten toimijoiden (teollisuus- ja toimitilat) rakennushankkeissa. Tehtävissä pääset toimimaan rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana ja täydentämään suunnittelutiimiä, johon kuuluu kokeneita ja nuorempia suunnittelijoita. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastata projektin sujumisesta ja koordinoinnista sekä tukea ja ohjata tiimisi kokemattomampia suunnittelijoita.

Requirements

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvan alan koulutusta ( AMK-insinööri tai DI)

  • Vähintään 3 vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta

  • Halukkuutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa

  • Halukkuutta toimia ryhmänvetäjänä.

  • Hyvää alan ohjelmistojen hallintaa, erityisesti CADS Planner Electric. Tietomallien tarkastelussa Tekla BIMsight sekä Solibri.

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

  • Aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ryhmätyöskentelytaitoja

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Markus Leivuori, puh. 040 156 4086.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 23/05/2019
Sijainnit Hyvinkää - Hämeenlinna
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 01/07/2019
Suosittelijat AD000638