Mekaniikkasuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Kasvutarinamme jatkuu ja etsimme joukkoihimme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA 

laajentamaan liiketoimintaamme Varsinais-Suomeen.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt sekä urallaan ensimmäisiä askelia ottavia tulevaisuuden lupauksia että jo useamman vuoden osaamisella varustettuja konkareita. Pääset toimimaan suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Requirements

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri tai diplomi-insinööri

  • Jonkin 3D-mallinnusohjelman hallitsemista (esim. CAD, Vertex, Inventory yms.), kokemus liikkuvien koneiden suunnittelusta katsotaan eduksi

  • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa

  • Halua ja kykyä oppia uutta

  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, hyviä tiimityötaitoja

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työkalut, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset edut. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan innovatiivisessa työympäristössä.

Tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan kasvattamaan toimintaamme Turkuun! Lähetä meille CV:si sekä iskevä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.6.2019 alla olevan linkin kautta. Huomioi kuitenkin, että teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden osuttua kohdalle, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Matti Jokinen, puh. 040 192 9864

Lisätiedot
Aktivoitu 20/06/2019
Sijainnit Turku
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 17/06/2019
Suosittelijat AD000633