Rakennesuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijayritykseemme

RAKENNESUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Raahen ja Oulun toimipisteillemme, työskentelemään Pohjois-Suomen asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Requirements

Toivomme sinulta rakennustekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta teräs- ja betonirakenteiden suunnittelusta esimerkiksi teollisuus-, tai rakennuskohteisiin. Alan suunnitteluohjelmistoista sinun olisi tärkeintä hallita Autodesk AutoCAD ja Robot Structural Analysis, sekä Tekla Structures.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Kokemusta projektitoiminnasta ja työmaatoiminnoista
  • Aktiivisuutta ja kehityshalukkuutta
  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2019 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan myös hakemuksessasi, kumpaan toimipisteistä olet kiinnostunut työllistymään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Lisätiedot
Aktivoitu 03/05/2019
Sijainnit Raahe - Oulu
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 01/06/2019
Suosittelijat AD000626