Projekti-insinööri

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme toimimaan haastavien asiakasprojektiemme parissa erityisesti mekaniikkasuunnittelun sektorilla.

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden suunnittelutoimialojen (mm. kone ja laite, putkistot ja LVI, sähkö ja automaatio, sekä tietojärjestelmät) kanssa saman katon alla.

Pääset toimimaan suunnitteluprojekteissa projekti- ja suunnittelutehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien määrittelyä, resursointia ja aikataulutehtäviä. Osallistut myös varsinaiseen mekaniikkapuolen suunnittelutyöhön 3D-suunnitteluohjelmistoja käyttäen.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja kokemusta teknologiateollisuuden projekteissa toimimisesta.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Aiempaa kokemusta projektien hallinnasta

  • Nykyaikaisten suunnittelu-, laskenta- ja projektihallintaohjelmistojen hallintaa

  • Aiempaa kokemusta tai ymmärrystä mekaniikkasuunnittelusta ja alan ohjelmistoista

  • Nykyaikaisten viestintäkeinojen ja MS Office-ohjelmiston hallitsemista

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta otamme huomioon myös urallaan seuraavaa askelta ottavat hakijat.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.5.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Business Manager Matti Peltola puh. 040 635 9896.

Lisätiedot
Aktivoitu 25/04/2019
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 24/05/2019
Suosittelijat AD000620