Creo-suunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Etsimme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijajoukkoomme  

CREO-SUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä asiakasyrityksissämme. Meiltä saat haasteellisen ja vaihtelevan toimenkuvan kiinnostavassa, laaja-alaisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa saatat halutessasi päästä työskentelemään myös ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Etsimme yhtä lailla niin kokeneita konkareita, kuin uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, ja lopullinen tehtäväkenttä muotoutuu hakijan oman osaamisen ja toiveiden mukaan.

 

Requirements

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI)

  • Aiempaa kokemusta Creo-suunnitteluohjelmistosta; kokemus muista 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistoista, kuten AutoCad, SolidWorks tai NX, katsotaan myös eduksi.

Eduksi katsomme myös:

  • Asiakaslähtöisen asenteen ja halun ottaa vastuuta
  • Valmiudet työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuuden ja ongelmanratkaisukyvyn
  • Halun sekä edellytykset vastuun ottamiseen monipuolisesta tehtäväkentästä
  • Pyrkimyksen kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi ja tekniseksi asiantuntijaksi
  • Kyvyn kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 05.05.2019 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden osuttua kohdalle.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antavat tarvittaessa Business Managerit Juuso Loukola puh. 041 507 8078 ja Niko Helin, puh. 040 770 5546.

Lisätiedot
Aktivoitu 09/04/2019
Sijainnit Espoo
Kategoria
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 06/05/2019
Suosittelijat AD000604