Business Manager

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Oletko kiinnostunut vastuunottamisesta myynnillisen esimiestyön parissa?

ALTEN Finlandilla Business Manager –rooliin valitun henkilön työ koostuu kokonaisvaltaisista asiantuntijapalveluiden myynnin tehtävistä.

Hakemallamme henkilöllä on teknillinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä halu tehdä tuloksellista asiantuntijapalvelumyyntiä. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään ALTEN Finlandin toimipisteellä Jyväskylässä. Tukenasi on oman liiketoimintayksikkösi eli Tampereen ja Jyväskylän Business-tiimin tuki sekä henkilökohtainen valmennusohjelma. Lähdet etsimään rohkeasti uusia asiakkuuksia sekä huolehtimaan nimetyistä asiakkaista. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta myyntityöstä hankkinut ammattilainen. Palveluasenne ja tekemisen meininki ratkaisevat!  Tehtävässäsi raportoit suoraan Tampereen liiketoiminta-alueen johtajalle.

MYYNTI

 • Uusien potentiaalisten asiakkaiden ja liiketoiminta-alueiden kartoittaminen teknisen konsultoinnin ja ICT-palveluiden alalta (kone- ja laitesuunnittelu, sähkösuunnittelu, dokumentointi jne.)
 • Uusien asiakkaiden hankkiminen sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen
 • Tarjousten tekeminen myynti- ja teknisen tiimin kanssa

HENKILÖSTÖHALLINTO & REKRYTOINTI

 • Asiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin vastaaminen jatkuvan uusien kykyjen rekrytoinnin ja haastattelemisen avulla
 • Konsulttien urakehityksen tukeminen (kehityskeskustelut, koulutukset, jne.)

HENKILÖSTÖHALLINTO & JOHTAMINEN

 • Huolehdit siitä, että asiakkaan odotukset palvelulle vähintään saavutetaan ja toivottavasti ylitetään
 • Oman, itse rakentamasi suunnittelija- ja asiantuntijatiimin johtaminen
 • Oman yksikkösi tulosraportointi

Requirements

MENESTYKSEKKÄÄN HAKIJAN TUNNUSMERKKEJÄ

 • Kaupallisen tai teknillisen alan korkeakoulututkinto
 • 1–3 vuotta kokemusta myyntitehtävistä
 • Itsevarmuutta ottaa ohjat käsiisi ja luovia motivoituneesti kohti suunniteltuja, kunnianhimoisiakin tavoitteita
 • Hyvät kuuntelu- ja viestintätaidot sekä vakuuttavan kommunikoinnin taidot
 • Kyky pitää kiinni tiimin ja yrityksen yhteisistä tavoitteista ja mukautua nopeisiinkin muutoksiin
 • Erittäin hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen kielitaito
 • Työkokemus teknologian konsultointialalta sekä rekrytointitehtävistä katsotaan eduksi

Other

MITÄ ALTEN TARJOAA 

Me haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä me kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meillä pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja ajankäyttöön sekä päättämään mihin suuntaan haluat lähteä liiketoimintaa kehittämään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itse vaikuttaa omaan kasvuusi ja kehittymiseesi. Saat myös tehtävässäsi tukea kokeneemmilta myynnin ja rekrytoinnin ammattilaisilta, sekä koulutuksen jonka avulla pystyt menestymään roolissasi.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Coaching Business Manager Matti Jääskeläinen, puh. 040 660 5140 tai HR Business Manager Pertti Jussila, puh. 040 634 24 64.

Lähetäthän englanninkielisen ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku sulkeutuu 15.5.2019 mutta tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Ota siis huomioon, että sopivia hakijoita haastatellaan myös haun aikana.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Lisätiedot
Aktivoitu 08/04/2019
Sijainnit Jyvaskyla
Kategoria
Yhteystiedot Pertti Jussila
Haku päättyy 15/05/2019
Suosittelijat AD000602