Prosessisähkö- ja automaatiosuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROSESSISÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Raahen toimipisteeseemme, työskentelemään Pohjois-Suomen asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI) ja kokemusta teollisuuden prosessisähköistyksen, instrumentoinnin tai automaation suunnittelutehtävistä. Kokemuksesi voi olla esim. myös teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnittelujärjestelmien hallintaa (esim. Autodesk ja ALMA)

  • Kokemusta projektitoiminnasta

  • Aktiivisuutta ja kehityshalukkuutta

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin taito luetaan eduksi

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 7.5.2019 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Lisätiedot
Aktivoitu 04/04/2019
Sijainnit Raahe
Kategoria
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 08/05/2019
Suosittelijat AD000598