PLC- ja DCS-sovellussuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PLC- SEKÄ DCS-SOVELLUSSUUNNITTELIJOITA

Tampereen toimipisteellemme.

Sovellussuunnittelijana pääset työskentelemään koneiden ja/tai prosessiteollisuuden ohjauksien ja sovelluksien parissa. Pääasialliset tehtävät sisältävät sovellussuunnittelua erilaisissa asiakasprojekteissa ja osaamisesi voi olla joko ohjelmoitavien logiikoiden parissa tai DCS-järjestelmissä. Tehtävässä vaaditaan erilaisten automaatiojärjestelmien tuntemusta, matkustushalukkuutta sekä loogista ajattelutapaa. Työtehtävät valikoituvat hakijan kyvykkyyksien ja halujen mukaan. Halutessasi pääset toimimaan myös myynnin teknisenä tukena.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri tai DI), aikaisempaa kokemusta PLC- tai DCS-ohjelmoinnista sekä tuntemusta Siemens Step7 ympäristöstä. Myös muiden automaatiojärjestelmien ja ohjelmoitavien logiikoiden kokemus katsotaan eduksi.

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Matkustushalukkuus

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.  Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.  Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 6.5.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Matti Jokinen, puh. +358 40 192 9864.

Lisätiedot
Aktivoitu 25/03/2019
Sijainnit Tampere
Kategoria
Yhteystiedot Tina Ahteensivu
Haku päättyy 06/05/2019
Suosittelijat AD000587