Kokenut (lead) sähkösuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Tampereen tai Jyväskylän toimipisteellemme

KOKENUTTA (LEAD) SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

kiinteistöjen rakennussähkösuunnitteluun.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista suunnittelu- ja esimiestehtävistä asiakkaiden projekteissa sekä julkisen puolen (koulut, päiväkodit yms.) että yksityisten toimijoiden (teollisuus- ja toimitilat) rakennushankkeissa. Tehtävissä pääset toimimaan rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana ja täydentämään suunnittelutiimiä, johon kuuluu kokeneita ja nuorempia suunnittelijoita. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastata projektin sujumisesta ja koordinoinnista sekä tukea ja ohjata tiimisi kokemattomampia suunnittelijoita.

Requirements

Toivomme hakijoilta:

  • Soveltuvan alan koulutusta ( AMK-insinööri tai DI)

  • Vähintään 10 vuoden työkokemusta rakennussähkösuunnittelusta

  • Halukkuutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa

  • Halukkuutta toimia ryhmänvetäjänä.

  • Erinomaista alan ohjelmistojen hallintaa

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

  • Aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ryhmätyöskentelytaitoja

Other

ALTEN Finlandilla olemme suunnitelleet vuosien saatossa monipuolisesti erilaisia rakennuskohteita. Toimeksiannot ovat olleet pienistä kerrostaloista suuriin toimisto- ja sairaalarakennuksiin niin korjaus- kuin uudisrakentamisen saralla. Suunnittelemme kohteita hyvin laajalla sektorilla joten työtehtävämme eivät ole projektista toiseen samanlaisia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.4.2019 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Developer Teemu Inkilä p. +358 40 183 1694.

Lisätiedot
Aktivoitu 21/03/2019
Sijainnit Tampere - Jyvaskyla
Kategoria
Yhteystiedot Tina Ahteensivu
Haku päättyy 23/04/2019
Suosittelijat AD000584