Mekaniikkasuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Etsimme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijajoukkoomme  

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä asiakasyrityksissämme. Meiltä saat haasteellisen ja vaihtelevan toimenkuvan kiinnostavassa, laaja-alaisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa saatat halutessasi päästä työskentelemään myös ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin.

Requirements

Odotamme sinulta ensinnäkin soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistoista, kuten AutoCad, SolidWorks, Creo tai NX. Etsimme yhtä lailla niin kokeneita konkareita, kuin uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, ja lopullinen tehtäväkenttä muotoutuu hakijan oman osaamisen ja toiveiden mukaan.

Etsimältämme henkilöltä löytyy myös:

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja halua ottaa vastuuta
  • Valmiudet työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halua ja edellytyksiä vastuun ottamiseen monipuolisesta tehtäväkentästä
  • Pyrkimystä kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi ja tekniseksi asiantuntijaksi
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 Eduksi katsomme myös: MicroStation-ohjelmiston perusteiden tuntemisen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 05.05.2019 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Juuso Loukola puh. 041 507 8078.

Lisätiedot
Aktivoitu 19/03/2019
Sijainnit Espoo
Kategoria
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 06/05/2019
Suosittelijat AD000581