E3-sähkösuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

E3-SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.


Tarjoamme sinulle tehtävän teknisenä asiantuntijana vaativissa suunnitteluprojekteissa. Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) sekä E3-suunnittelutyökalun osaamista. Kokemus sähkösuunnittelusta aiempien töiden, harjoittelujen tai kouluprojektien kautta on suuri etu.


Alla mainituista osaamisista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 8.4.2019 mennessä alla olevasta linkistä. Hae pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa prosessissa jo nopeamminkin.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Lisätiedot
Aktivoitu 15/03/2019
Sijainnit Tampere
Kategoria
Yhteystiedot Tina Ahteensivu
Haku päättyy 09/04/2019
Suosittelijat AD000577