Projekti-insinööri

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen toimimaan asiakasyrityksiemme vaativien projektien parissa. Asiakasyrityksemme toimivat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueilta aina ympäri maailmaa. Työpisteesi voi sijaita Oulun, Raahen tai Kokkolan toimistoillamme ja matkustusvalmius on edellytys tehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle. Tarvittaessa voidaan sopia työskentelypaikka myös muihin ALTEN Finlandin toimipaikkoihin.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja kokemusta prosessiteollisuuden projektitoiminnasta. Aikataulutukset, laatusuunnitelmat, kustannus- ja toimitusseurannat, dokumentaatio ja työmaatoiminnot ovat sinulle tuttuja.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Prosessiteknistä osaamista

  • Projektinhallinta- ja suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa

  • Aktiivisuutta ja kehityshalukkuutta

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa, myös kansainvälisesti. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden toimialojen (mm. kone- ja laitesuunnittelu, putkisto- ja laitossuunnittelu, rakenne- ja rakennussuunnittelu, sähkö ja automaatiosuunnittelu, sekä tietojärjestelmäpalvelut) kanssa. Työyhteisössämme pääset lisäksi nauttimaan hyvästä yhteishengestä ja tasokkaasta huumorista.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.3.2019 alla olevan linkin kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi, millä paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Lisätiedot
Aktivoitu 07/03/2019
Sijainnit Oulu - Raahe - Kokkola
Kategoria
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 27/03/2019
Suosittelijat AD000566