Projekti-insinööri

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tehtävät

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme.

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. ALTEN toimii useiden suunnittelutoimialojen (mm. kone ja laite, putkistot ja LVI, sähkö ja automaatio, sekä tietojärjestelmät) parissa. Ensisijainen painopiste roolissa on kone- ja laitesektorilla. Työtehtävät voivat sijoittua omiin ja lähialueen asiakkaidemme toimitiloihin.

Pääset toimimaan projektijohtoa tukevissa tehtävissä. Tehtäviisi voi kuulua mm. projektien määrittelyä, aikataulutehtäviä sekä hankinnoista, toimituksista, budjetista ja laadusta vastaaminen.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI) ja kokemusta teknologiateollisuuden projekteissa toimimisesta.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Kokemusta projektien hallinnasta

  • Nykyaikaisten laskenta- ja projektihallintaohjelmistojen hallintaa

  • Nykyaikaisten viestintäkeinojen ja MS Office-ohjelmiston hallitsemista

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä toimia kansainvälisessä työympäristössä ja taitoa kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi – suullisesti ja kirjallisesti

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta otamme huomioon myös urallaan seuraavaa askelta ottavat hakijat.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 13.3.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Business Manager Matti Peltola puh. 040 635 9896.

Lisätiedot
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 14/03/2019
Suosittelijat AD000565