Rakennussuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

RAKENNUSSUUNNITTELIJOITA

vakituisiin työsuhteisiin Oulun, Raahen ja Kokkolan toimipisteisiimme toimimaan asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Asiakasyrityksemme toimivat Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueilta aina ympäri maailmaa.

Requirements

Toivomme sinulta rakennustekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta ja kokemusta esim. toimitilojen, teollisuuskiinteistöjen tai hallien rakennussuunnittelusta. Ohjelmistoista sinun olisi tärkeintä hallita Autodesk AutoCAD ja Revit.

Lisäksi seuraavat valmiudet ovat eduksi tehtävien hoidossa:

  • Rakennesuunnittelu- ja laskentaosaaminen ja niihin liittyvien ohjelmistojen hallinta (esim. Tekla Structures tai Autodesk Robot Structural Analysis)
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne
  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.3.2019 alla olevan linkin kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi, millä paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Lisätiedot
Aktivoitu 28/02/2019
Sijainnit Oulu - Raahe - Kokkola
Kategoria
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 27/03/2019
Suosittelijat AD000564